Under mars månad har jag varit i min gamla gymnasieskola. Två gånger faktiskt. Man blir ju lite nostalgisk. Tänka sig, i höst början brorsan troligen där. Det blir den fjärde familjemedlemmen som valt Bäckängsgymnasiet!
 
Nu gick jag ju inte till aulan just for fun. Ena gången var det en tillställning med fotboll och journalistik som tema. Jag gick därför dit med Rasmus, som har tankar på att bli sportkommentator. På scen var det samtal mellan Johanna Frändén och Simon Bank, med BT:s chefredaktör som samtalsledare. Det blev en hel del snack om Zlatan och andra världsstjärnor, men även en del om deras arbete inom fotbollsjournalistiken.
 
 
 Andra gången jag var där lyssnade jag på Thomas Ravelli. De flesta ser honom nog som en glad skit - och det är han också. Han skojade friskt om allt möjligt, och berättade en del roliga fotbollshistorier. Temat var ungefär "motivation till förändring", om att man ska kliva ur sin komfortzon etc. Ravelli pratade väl lite om detta, men jag hade nog trott det skulle vara mer seriöst. Föredraget var ganska rörigt till strukturen och innehållet. Nåja, jag fick mig ett par skratt i alla fall. :)