Nu är jag alltså färdig med min praktik! 9 veckor har jag varit i Helsingborg, tiden har gått fort ändå! Denna veckan var det fullt upp, nedan kommer lite bilder. I fredags var det sista dagen, blev bjuden på lunch av mina närmsta kollegor och fick t.o.m en present! Roligt!
 
Måndag: Sopsorteringuppgift med skolklass på NSR återvinningsanläggning. 
Möte med Lunds Naturskyddsförening på kvällen då blev lång dag. 
 
Tisdag: "ledig dag" för att kunna besöka St Gertruds konferenslokaler i Malmö. Var där med på första företagsbesök inom Sustainergies Academy. Fokus för dagen var Region Skåne och vi diskuterade olika frågor kring hållbar regional utveckling. Kul och lärorikt!
 
Onsdag: Heldag i Helsingör/Elsinore där jag var med på en nordisk konferens med "Covenant of Mayors" (Borgmästaravtalet). Var hemma i huset vid 23-tiden.. Borgmästaravtalet är som ett nätverk med olika kommuner främst i Europa som vill gå före i klimatfrågan, typ. 
 
Torsdag: Covenant of Mayors dag 2, denna gång stod Helsingborg som värdar. Dagen bjöd på olika föreläsningar, diskussioner och goda inspirationsexempel. Bilden är dock från Elsinore (DK) där de hade ett superbra ställe där man helt gratis kunde låna olika typer av coola cyklar!