Det har varit mycket att göra nu. I tisdags var jag ansvarig för idrottslektionerna för 3 st andraklassare. Jag passade då självklart på att visa dem gång. Förklarade lite om reglerna, körde lite uppvärmningsövningar samt gick runt Byttorpssjön. En hel del sprang bitvis och var inte så seriösa, men det fanns också de som kämpade på bra och tyckte det va kul. Idrottsläraren verkade hyfsat nöjd med mitt upplägg också. :) 

I onsdags var det lite annorlunda, för jag skulle jobba på ett dagis men när jag kom dit så skulle jag visst gå till ett annat ställe för de hade kris med personal där. Mycket får man vara beredd på som vikarie!

I fredags for jag direkt efter jobbet till Alingsås, där jag övernattade till lördagen. Då var jag nämligen med på en matmarknad i Floda. Jag var  där som KRAV-ambassadör och fick stå vid ett bord (eg. några uppstaplade pallar som vi klädde med en duk) i en Ica-butik och dela ut info-foldrar. Det var okej men lite drygt att stå själv i 4,5 timmar. Jobbigt att hela tiden se glad och trevlig ut samtidigt som man upprepar varianter av samma fras hela tiden. Men vad gör man inte för att få lite mer att skriva i CV:t?!

Eftersom det regnade stod jag som sagt inne i butiken. Annars skulle jag stått på torget tillsammans med grönsakshandlare, vedugnsbagare, fiskerifolk m.m Det hade antagligen varit trevligare. Men man kan ju tyvärr inte råda över vädret! 

Nedan: Inte så livat på tågstationen i Alingsås lördag 07.50..