Igår var jag banne mig inte glad. Nästan förkrossad faktiskt. Arg och deppig. Varför?

På min promenad/joggingtur i skogen upptäckte jag att någon hjärtlös idiot hade huggit ner "Trollskogen". Trollskogen är ett jättefint litet skogsparti med stora stenblock, mycket mjuk mossa på marken och många träd som tillsammans bildar täta grenverk som gör platsen sval och sagolik. När jag gick i småskolan gick vi dit varje fredag på utflykt, vi hade med matsäck och lekte olika grejer eller fick uppgifter vi skulle göra. Den är en av få grejer jag minns från tiden i Sandhultsskolan, det var mysigt.

Men nu är alltså allt detta fina borta. Massa träd är nedhuggna och ligger kors och tvärs, och maskiner har kört och röjt upp marken. Det ser förskräckligt ut! Skogsområden är en del av ett motionsspår som används av en hel del sandhultsbor, och det är dessutom det finaste på hela slingan. Så varför måste de hugga och förstöra just där? Jag säger inte att man inte får avverka sin skog, men lite hänsyn gentemot andra intressen kan man väl kräva? Eller?

Hur som helst är det inget jag kan göra åt saken nu, annat är vara upprörd och sörja. Jag kan ju förstås försöka ta reda på vem som ligger bakom detta och kolla lite. Det kanske jag gör! Avslutningsvis kommer några dystra bilder på eländet..