I vanlig ordning styr jag i juni kosan hemåt Borås för att tillbringa sommaren där. Inför denna sommar hade jag tackat nej till ännu ett år med hotellstäd på Scandic, jag var trött på det redan förra året. Istället sökte jag, via min kära moder, jobb på kommunens sommardagis (ja jag vet det heter förskola numera men..). Jag jobbade ju som vikarie inom dagis, fritids och skola i fjol så helt otänkbart var det inte att jag skulle få chansen att vara där. Men man vet ju aldrig.
 
Hur som helst har jag nu fått reda på att jag kommer få jobba på Björkgårdens förskola i sommar. v.28-31! :)  Kanske också v. 27. Blir perfekt! :) För resten av sommaren har jag inga direkta planer, förutom en familjeresa i juni tillägnad pappa som fyller 60 i augusti. Jag tänker att jag utöver det ska lägga tid och kraft på att försöka åka runt till folk och hälsa på. Det var längesen jag såg mina kvarvarande gymnasievänner och polare från tiden i Karlstad. 
 
Men först: Valborg. Högtiden har aldrig betytt speciellt mycket för mig men jag har förstått att här i Lund är det värsta grejen. På lördagen kommer det tydligen samlas 20 -30 000 pers i stadsparken för "Sveriges största spontanpicknick". Många av dessa är såklart studenter och alkoholkonsumtionen lär vara hög under dagen. Jag har "tur" som slipper detta (är inget som direkt tilltalar mig), eftersom jag ska fira min valborg på annan ort. Hoppas på en trevlig och inte så upphaussad valborg!